yaseminc burakveannesi bende onun hastasıyım çok memnum çok tatlı espirili bir hoca ağrılarımı kramplarımı unutturuyor alla ☺️
burakveannesi yaseminc bazı yerlerde normalmdogum için asistanlar giriyormuş diye okudum bu acaba bu hoca için geçerlimiki
yaseminc burakveannesi yok normal doğuma da kendisi giriyor bugün kontrolüm vardı 16 kasım için sezaryen doğum randevüsü var çatı muanesinden irkilip korktuğum için psikolojik olarak seni de hiç üzmeye gerek yok sezaryen olsun dedi mesela Bazen de normal istesen de yapmıyor bu doğrusu bu gibi durumlarda 🤷🏼♀️
Sevgi93_ Nurayse93 ben gebeliğimi öğrendiğimden beri Murat hocanın takibindeyim siz Murat hocaya instagramdan ulaşın bence yaptırır doğumuzunuzu kendi kliniğine gider görüşürsünüz
_edaercin yaseminc bende murat hocaya gitmeyi düşünüyorum muayane ücretleri ve doğum ücreti toplam ne kadar tutuyor acaba bilginiz var mı
yaseminc edakync sezeryan olacak 40. Haftadayım 1 cnm açıklık bile yok kasılmada yok bebek daha doğum kanalına dahi girmemiş bekledikçe kalp ritmi azalacak riske atmaya gerek yok dedi doktorum
edakync Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 benimde bugün 39 oldu bebek kanalda ama açıklık yok çarşamba yine kontrol var ilk doğumum ama ben çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum
yaseminc edakync amin cümlemize inşallah bende çok korkuyorum normal doğum deseydi bile planlı sezeryan isteyecektim 😀
edakync Valla düşünüp duruyorum çatı muaynesi yaptı ona bile dayanamadım covid testinden de çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😄
Turkolog12 Tostosunannesiii merhaba peki özel muayenesinden nasıl randevu aliyoruz. Şuan guncel fiyatı hakkında bilginiz var mı ? Sanırım tahlilleri hacettepede yaptırıyor onlar için ayrıca para ödenmiyor. Ben yeni bebeğimi kaybettim üzerinden biraz süre geçtikten sonra inşallah tekrarını düşünüyorum iyi bir doktor arayışı içindeyim de o yüzden soruyorum size 🥰
Tostosunannesiii Turkolog12 rabbım tez zamanda kucagını doldursun 🤲🏻 Fiyat olarak zamlar falan gelcektı o yuzden net bısey dıyemıyorum . Instagramdan yazarsan murat hocaya sana sekreterının nosunu verıyor randevu alıyosun yada direk hacettepeye gidip odasındakı asıstandan alabılıyosun .