Gamzenur05 Merhaba anneler ve anne adayları ben 95 kiloyla hamile kaldım şuan 27+4 günlüğüm ve 110 kilo oldum bu şekilde fazla kilo alan varmı doğumları nasıl oldu dahada kilo alicaga benziyorum ne yapmam gerek bir akıl verin çok kafama takiliyor
0mervee Gamzenur05 80 kiloyla gebe kaldm 11 haftam da 76 kiloya düştüm mide bulantm çok vardı şuan 34 hafta gebeyim 96 kilo olmusm
Yesim2554 Gamzenur05 76 ile hamile kaldım 74 kiloyum şu an ilk aylarda verdim biraz 17 haftaligiz inşaallah çok almayız
Burcucugum Gamzenur05 ben 85 ile hamile kaldım 34 haftalık şuan 101 kiloyum maalesef çok hızlı aldım. Bu süreçte 2 ay diyetisyenle devam ettim. Sende hızlı almışsın diyetisyen bir seçenek olabilir daha erken haftalardasın çünkü
Elifdgmz 93 kilo ile hamile kaldım 11. Haftadayiz şuan hiç almadım ama ilerleyen süreçlerde ne olur bilmiyorum ve benimde aynı konu kafama takılıyor ya çok fazla kilo alırsam 😕😕
Suzanne 79la hamile kaldım 16. Haftadayım 900 gram aldım ☺️ Bu hafta iştahım açıldı ama bakalım inşallah çok almam
Gamzenur05 Burcucugum diyetisyenle görüşüyorum ama karbonhidrat tatlı vs kesmem gereken bı liste yaptı ama canım aşırı cekiyo duramıyorum birde aşırı hareketsiz kaldım halim yok cunku
balpetegim_35 Gamzenur05 ben 90 kiloyla hamile kaldım . 37*5 günlüğüm şu anda 100 kiloyum . Haftaya pazartesi doğum yapacağım Allah nasip ederse. İnşallah kolaylıkla veririm kiloları :)
Sahin1 Gamzenur05 canım bence 94 el hamile kaldım açıkçası bir zorluğunu yaşamadım şükür ama sen çok hızlı alıyorsun biraz dikkat et çünkü ben kiloyu 30. Haftadan sonra aldım ve iyice iştah açılıyor