duyguu28 Kızlar merhaba 21 gün oldu doğum yapalı ama sol göğsümü tutmuyor oğlum sadece sağ göğsümü tutuyor arada sağıyorum ama çok gelmiyor artık soldan bir de mama takviyesi var tabi tutturmak için ne yapabilirim
Dilekcnkn duyguu28 Benimde tam tersi valla zaten sütüm az mama veriyorum diğer göğsümü tutmuyor ağzını o kadar açıyor ki kavrıyamıyor bile bende bilmiyorum silikon uçlar var belki onlar işini görür
duyguu28 Dilekcnkn ilk başta onunla tuttu ama artık istemiyor onu da ne yapacam bilmiyorum kavrayamıyor evet
Biranneadayiiii Sağ göğsünüzü emerken bebeği kafası kolunuzun altına vücudu arkaya gelcek sekilde koyun daha sonra yavaşça sola doğru sürükleyip sol memeyi verin hemen bı ebe takip ediyorum o önermişti bı deneyin belki işe yarar
Dilekcnkn duyguu28 Kız ağızlarını kapasalar belki tutarlar yemin ederim bak kaç kez emziriyorum mama veriyorum bilmiyorum doymuyor yaaa yatmıyor yada perişan haldeyimm
duyguu28 Dilekcnkn mama bende geceleri 1 kere veriyorum ya da günde 2 oluyor bir göğsümle doyuyor sanırım ama diğer taraf kaldı bu sefer küçük bi şekilde
Ftmbtl1 Ben daha yeni hamileyim 6 haftalık benim göğüslerim zaten vücuduma göre oldukça büyük bir de hamile kaldım daha da büyüyecek diye ödüm kopuyor nasıl bir önlem alabilirim hiç bilmiyorum 🥺
duyguu28 Ftmbtl1 büyüsün en azından yanında yatarak emzire bilirsin ilerde benimki küçük kucakta kalıyoruz mecbur
Dilekcnkn duyguu28 Aynen benimde boy farkı var valla ben emzirmeden sonra mama veriyorum ama kesinliklikle doymuyor yani sütüm 10-20 cc arası çıkıyor mamada 60 cc veriyorum doymuyor anacım
Dilekcnkn Sevgi_123 18 günlük canım zaten 8 gün yoğun bakımda yattı iyice stres falan derken yok oldu sütüm
Sevgi_123 Dilekcnkn canım o bebeğin günde en az 75 cc süt içmesi gerekiyor 60 cc doğal olarak yetmicektir benim bebeğim de yoğun bakımda kaldı stres yapma bol bol su iç tahin helvası ye allahin izniyle sütün gelir