Zelissalb Şuan 5 buçuk aylık hamileyim 9 kilo aldım sizce çok hızlı mi gidiyorum birde bebeğin kilo alması için özellikle tüketmem gereken besinler hangileri
misirveannesi Zelissalb 24+5 te 10 kg aldıgımı gören doktor kızmıştı :( bundan sonra ay da sadece 1 kg alman gerekiyor demişti
Anemoniasp Zelissalb Hamilelik öncesi kilonuza göre çok ya da normal diyebiliriz bence. Siz yine de dikkat edin. Gebelikte 15 kilonun üstü alındığında fazla olduğu söyleniyor
Zelissalb misirveannesi Bende her gittiğimde sordum çok mu hızlı aliyorum diye ama şuan sıkıntı yok diyo 😂 düzenli sağlıklı beslen yürüyüş yap önerisinde bulunuyor sadece benim alıp bebeğimin almamasindan korkuyorum
misirveannesi Zelissalb zayıf hamile kalmıssındır canım ben 67 ile kaldım maximum 10 kg alman gerekiyor gebelik boyunca demişti. Ben 24. Haftada hakkımı doldurdm 😂 he ama sorsan durmak yok yemeye devam
Zelissalb misirveannesi 51 ile hamile kaldım şuan 60 oldum görünürde kilo çok yok hatta 9 kilo aldım deyince şaşırıyor herkes hani nerde diye kız bebeğimin cinsiyeti kalcam çıktı işte biraz birazda belim 😂
Anemoniasp Zelissalb Boyunuz uzun olabilir. Benim boyum 165 31. Haftadayım 59 kiloyum. 65 kiloya kadar normal kabul edeceğim fazlası yorar vücudu.
misirveannesi Zelissalb yaaa bende de öyle 😂 evet bi şişlik var ama bakınca 10 kg almıs gibi durmuyorum kız bebek şişkinliği oluyo heralde 😂 ayy aman takılmıyorum yeter ki dogumdan sonra da şıp diye verelim