dogadan sizdende Alllah razi olsun ❤ uyuşuklugu merak edenler oluyor biraz uzun suruyor ( 4 saat kadar ) malesef o anda felcli hastalaari dusuunmustum. Alllah kolaylik versin diye gercekten his olmamasi bacaklarin hissetmemek ne kotu birseymis. Bacaklarini hissetmeye basladiginda seni dr esliliginde ayaga kaldiriyorlar bol bol yuruyus yaparsan cabuk toparlanirsin 🥰 birde cok merak edilen sonda meselsi var siz tamamen uyustuktan sonra takiyolar aci hissetmiyorrsunuz. Ameliyattan sonrra brnim ayji gun cikartmislardim hic bir aci hissetmiyorsunuz sadece iciinizden kayan bi hortum sadece bu kadar . Sonta uzun muddet kalirsa idrar yollaari enfeksiyonu oluyor hemde hareket kisitliligi yapiyor ayaga kalktiginiz gibi kurtulmakta yarar var hic korkma tuvalete otirup kalkarken yururken yaninda sallanan bi torba sana epeyce sıkinti yasatir oyle dusun 🤷🏻♀️ birde ameliyat yerimi taburcu oldugum gun actilar pamuklu camasir giymemi soylediiler. Her hangi bir gazli bez baticon vs surmemi onermediler. Dikis yeri oyle iplikli kanli manli degil hic korkma normal iki parcayi birlestirmisler yani tertemiz bi goruntu. Ben uzerine hafif tek kat temiz bir bezle kapatma ihtiyaci hissettim cunki cok terledigimdrn orasinin nemli islak kalmasi tehlikeli olacagindan sık sık bezi degistirdim elbette steril olmali. Kabizlik sorunun umarim olmaz olursa surup veriyorlar o rahat tivaletini yapmani sagliyor icindede bircok dikis oldugundan zorlayip bagirsaklaar a karnina zarar veermemen gerek kabiz oldun gibi hissettn o suruptan icersin Birde kanama ilk gun yogun olabilir sonrasi regl kanamasndan farkli degil kimisinin uzun suruyor muz benim iki hafta azicik azicik grlmisti. Son anda aklima bunlar geldi canim elbette bunlar brnim tecrubelerim yanlislar dogrular herkese gore degisir senin ki nasil olur bilemem ama kabaca bu sekkildr 🥰🤷🏻♀️