Yagmurgel2020 whitedream ben çalışmıyorum ama mağaza prosedürünü biliyorum canım , faturası telefonuna geliyo zaten 15 gün içi iade 30 gün değişim.
whitedream Yagmurgel2020 peki bu ay çek hediyesi kazandım 250 TL ye 50 TL olan ama aldığım ürünü iade etmek istiyorum çekide kullandık onun iadesi nasıl oluyo ki toplamdan mı düşüyo acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Aycnnn whitedream kullandığınız cekle yapılan urunude alıyorlar çünkü otomatikman hakkinı kaybetmiş oluyorsun yani iadeye giderken 50 TL kullandığın urunude goturmen gerekiyor diye biliyorum
Yagmurgel2020 whitedream fişinizde kaç tllik ürün yazıyorsa o kadarlık ürün alabiliyorsunuz yani siz 200 tl ödediniz ya şimdi gittiğinizde 200 tl lik ürün alabilirsiniz tekrar size indirim yapmazlar 250 liralık ürünü 200 e vermezler
whitedream Aycnnn Göğüs pompası loğusa pedi filan almıştım onların hijyenden dolayı değişim olmuyormuş arada oluşan farkı düşseler onada razıyım neyse müsait zamanda gidip sorayım teşekkür ederim yazdığınız için