Deletedmom_33 Fatmah44 Bana ikili de 11+6 da (12+2 çıkmıştı) erkek büyük ihtimalle dedi doktorum. 14 de gittim sormadım. 17 de kesin erkek dedi. 21 de detaylı da değişmedi cinsiyet
Hilalkhrmn417 Fatmah44 bana da 13. Hafta da erkek ısrarla sordum kesin mi diye 17. Haftada kesin erkek dedi 😊
Nurdanegehan Cotanakk bana 12 14 haftalarda hiv bsy soylenmedi 17 haftaliktik erkek oldugunu ogrendik👍👶
Smyrayldrm Bir_abla canm banada bakarmısın Buda benimkinin bacak arası . https://www.hizliresim.com/3cmbhlh
Bir_abla Fatmah44 evet var bi çıkıntı ama o korodn a aşırı benziyr ve hemn yan kısmında iki şizgi var tam dudak fotosu
Bir_abla Fatmah44 ve diğer fotoda da nubu dümdüz bence kız amade erkek demiş sen 16 yıj bekle bence 😂
Cotanakk Fatmah44 erkek demeyen herkesin yorumuna şiddetle karşı çıkmışsınız kız olsa ne olur ki yani neden bu kadar erkek istiyorsunuz 😅
Bir_abla Fatmah44 canım ben iki yıkdır usg bakıyorum bir sürü dr var korodnla pipiyi akrıltoran hatta bazısına ben bile dedim bence korodn o diye sonra korodn çıktı az biraz anlayabiliyoruk yani ha ama keşsn dşyemem en iysşimi 16 yı bekleyin ☺️