EdizEliz Busur40 maşallah cnm sağlıcakla al kucağına yavrunu. Darısı isteyen herkesin başına inşalalh. Teşekkürler verdiğin bilgi için
Mevaninannesiii EdizEliz 22 gün kullandım adet bitiminden sonra başlamıştım canm tam 22. Gün kistim patladı hastanede yattım 3 gün ondan sonra İliski oldu tabi ustune gebe kaldım
ikimelekannesii22 Mevaninannesiii kist büyükmüydü acaba? Bendede kist varda benimkide patlarmı acaba kürü denesem
annesialisi Mevaninannesiii kist patlaması nasıl oluyor yani siz anlıyor musunuz bende var mı bilmiyorum baktırmadım ama merak ettim
Tugba61 EdizEliz İnan unuttum canım internetten İbrahim saraçoğlunun tarifini dinlenseniz detaylı hangi gün başlaman gerektiğini kaç gün kullanman gerektiğini anlatıyor
EdizEliz Tugba61 tamam canım çok teşekkürler. Benden başka bekleyen herkese şifa olur inşslalh yazılanlar
EdizEliz ydmayse bem de adetim biter bitmez başlıcam inşallah. Rabim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Mihriaa295 EdizEliz ben de hamileleiğimden önceki 2 ay kullandım.ama benim hormon bozukluğundan adet düzensizliği den dolayı kullandım
EdizEliz Adetimin bitmesine birkaç gün var ve Allah izin verirse başlıcam inşallah soğan kürüne. Şifa olması ve bebek olması dileğiyle inşallah benle başlıcak olan varsa gelsin kızlar🥰
Mevaninannesiii ikimelekannesii22 olur elbet kuzum vakti vardır kendini üzme canını sıkma , benmki imkansızdı doktorlar yüzüme karşı çocuğun olmaz demişti şimdi ikinciye gebeyim . Allah’a inan zamana bırak 🌸🤲