GizemCengiz Arkadaşlar ben başta anne yanı beşik sepet beşik tarzı bir şey düşünüyordum. Sonradan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla 6 aydan sonra o beşiği kullanamıyorlar ve oda yapmış olsalar bile odalarındaki beşiğe koymak istemiyorlar yanlarında istiyorlar bebeği. Ben zaten bir oda yapmayı düşünüyorum 3-4 yaşına kadar kullanabileceği kenarları çıkan beşiklerden alıcam. Fakat 6 aydan sonra neye yatırcağımı düşünmektense park beşiklerden alayım diye düşündüm yeni doğanlar da kullanabiliyormuş. Sizin park yatak önerisi hangisi? Ve yenidoğan için önerir misiniz?
ozlmmmm GizemCengiz ben joie aldım daha sağlam göründü gözüme diğerlerine göre ama bunun fermuarı yok sıkıntı olur mu sonradan bilemeyeceğim
GizemCengiz Ezgi14 baktım ve beğendim ama başında şemsiye gibi aparatı da olsun istiyorum takıp çıkarılır şekilde yenidoğan beşiği gibi ışık etkilemesin diye
GizemCengiz Baturalpinanndsi kraftlar da güzel görünüyor ama dediğim gibi biraz daha yenidoğan konseptine de uysun istiyorum zaten çirkin görünüyor
GizemCengiz ozlmmmm aslında joie kraft en sağlam en güzel markalar ama dediğim gibi birazda yenidoğan beşiğine de benzesin istiyorum
Deryak Kraft aldım ben oda da yapıcam ama ilk başta kendi odamda park yatakta yatacaklar. Bende sepet beşik çok heves ettim ama 4-5 ay en fazla kullanılıyor dedi herkes
GizemCengiz Deryak ben de çok heves ediyordum açıkçası ama sonradan park yatak mantıklı geldi aynı senin gibi yapıcam bende