RumeysaNur34 Sabah kan ve idrar tahlili vermiştim ama bu saat oldu sonuçlar çıkmamış sanırım normalde e devletten görebiliyorduk değil mi yanlış mı biliyorum kızlar
aysnrsvs RumeysaNur34 sağlık ocağında verilen kan sonuçları hemen çıkmıyor ya da burda öyle salı verdiğim kan sonuçları cuma günü tam çıkmıştı
1999luanne RumeysaNur34 yarın çıkar bence sağlık ocağında ertesi güne kalıyor sonuçlar çünkü hastaneye gönderiliyor sağlık ocağından
Deletedmom16362 Barkod no alırsanız bulunduğunuz şehrin labarotuvarindan aksamustu görürsünüz sonucu.
RumeysaNur34 Mervenin_Mucizesi pardon edevket yazmışım enabızdan baktım banada dediler 3 5 saate çıkıyor sonuçlar diye ama baktım enabızdan birşey yoktu
RumeysaNur34 aysnrsvs yarına gel sonucu al dediler canım bende biraz halsizim tekrar gitmek istemiyorum enabızdan baktım ama çıkmamış
esmer3 RumeysaNur34 doktor sisteme göndermeden e nabıza düşmüyor sağlık ocağında ilk önce doktorun bakması lazım zaten bugün verdiğiniz kan yarın çıkar.
poncikveannesii RumeysaNur34 Sağlk ocağı sonuçları e nabıza ya düşmüyor yada bir hafta felan sonra düşüyor barkod verdilerse laboratuvar sonuçları sayfasndan çıkar e nabızdan yarına kadar çıkmaz anca yarın gidip sonucu doktordan alablrsnz
RumeysaNur34 poncikveannesii evet banada yarın gel al dediler ama sonuç çıkarsa tekrar gitmem diyordum e nabızdan da göremedim sağolun tekrar 🙏
Ozlem2206 RumeysaNur34 canım hsl20.com dan bak çoktan çıkmıştır bu saate kan verdiğin barkodda numara yazar onunla giriş yapıcaksın
RumeysaNur34 Ozlem2206 inan hiç bakmadım bilmiyordum canım normalde bir iki defa daha vermiştim sonuçlar enabızda çıkmıştı
Gmzeucr RumeysaNur34 ben bugün sabah verdim kendim gtmedim sonuçlar için ama şuan e nabızdan görebiliyorum sonuçlarımı belki bulunduğunuz şehirle yoğunlukla alakalıdır
mom8327 Çıksa bile ertesi günü görünüyor hatta bazen doktor onay vermeden e nabızdan görünmüyor bile öyle saçma bi sistemi var
RumeysaNur34 mom8327 Allah Allah ya işte gerçekten yorgunluk boş yere eğer görünseydi bu saate eşim çıktı alacaktı perşembe kontrolüm var kendi doktoruma götürecektim şimdi yarın tekrar gideceğim