Berina48 Kizlarr saglik ocaginda kan testi sonuclarini aldiktan sonra ozel hastanede kadin doguma gittgimizde ordada tekrar kan testi yada baska bir test yapiyorlarmi
poncikveannesii Berina48 Doktor iyi biriyse bakar ama özellerin çoğu sırf hsstnye para gelsn diye yinede istiyor test benm doktorum istemiyordu eski tahlillere bakıyordu
Klc-ravza Berina48 canım sağlık ocağında kiler arada oynuyormuş o yüzden devlette yaptır bende bugün öyle yaptım sgalik ocaginda testlerim vardı ordaki hemşire öyle deyince gittim devlete
Deletedmom16362 Benim doktorum kendi diyor sağlık ocaginda yaptır diye. Çıktıları almana gerek yok ben burdan bakarim diyor.
Yaserinannesii Berina48 her doktor kabul etmiyo ama benimki kendisi söylemişti hatta istediği başka test olunca yine orda yaptırıp whatsapptan atmamı istiyor
mekutlu12 Berina48 benim doktorum e nabızdan sağlık ocağından yaptırdığım sonuçlarıma bakıyo. Şüpheli bi değer vardı nasıl bu kadar değişmiş bi de burda bakalım istersen dedi onu da isteğe bağlı ben tekrar yaptırdım
bebeliannegeldi Berina48 eğer ki eksik olan varsa onları da yapın derler. Hangilerinin olduğunu öğrenir tekrardan aile hekimliğinde yaptırırsınız. Onun dışında aile hekimliği zaten rutin olanları yapıyor.
Berina48 Bugun saglikocaginda kan verdim sonuclari alinca doktora gidecegim tahminen 5 haftalik hamileyim doktor tekrrdsn sizce smear yada kan testi istermi sizce