Melosss58 Selam anneler 27 haftalık gebeyim ne yazık ki sigarayı bırakamadım var mı benim gibi olanlar doktorunuz ne diyor bu durumda
pasaannesi6321 Melosss58 ben varım bacım ne yaptıysam bırakamadım 22 haftalık gebeyim şimdiye kadar bir sorun yok ikinci gebeliğim oğlumdada son güne kadar içtim bir sorun çıkmadı
Zehra9616 Melosss58 benim gunder 2ydi ama oglumun rahatsizligi yuzunden 5 6 ya cikti insallah dahada artmaz darlandikca iciyorum rabbim korusun insallah hepsini
nvn-mutlu Melosss58 gebelikten önce 1 yada 1 buçuk paket içiyordum nerdeyse o yüzden doktorum günde 5,6 taneye izin verdi ama şuan hiç içmiyorum🥰
Melosss58 pasaannesi6321 ayy gerçekten mi ben ilk çocuğumda hiç içmedim ama bunda bırakamadım korkuyorum açıkçası çocukta sağlık sorunu olur mu diye
Melosss58 Zehra9616 valla bende stresliyim bu aralar günde 2 3 tü şimdi 6 7 ye çıktı daha içmicem diyorum duramıyorum
Ozlem42 Ben ilk çocucgumda içtim 15 yaşında suanda Sımdı yine hamile kalmaya calısıyorum bırakabilecegimi hic sanmıyorum ama azaltırım cunkü suan 1 paketi aşıyor