Pinarlina Mervee5858 ben mustelanın yağını ve kremını kullanıyorum 18 haftalıkken başladım çok şükür suana kadar herhangı bır çatlak vs olmadı ınsallah bundan sonra da olmaz tavsıye ederım ama bıraz maliyetli bir ürün ben doğuma kadar da çok rahat kullanırım yanı öyle yetmeyecek gibi bi ürün değil
1mervedir Mervee5858 34+0 ım ne kadar öneri yapabilirim bilmiyorum ama hiçbir yerimde şuan çatlak yok ben bol su içtim bir de bio oil yağ kullandım
mylittlelamb Mervee5858 lierac mustela Hindistan cevizi yağı ve vazelin hepsini dönüşümlü kullanıyorum çok korkuyorum ama henüz çatlamadım 28deyim
Gamzenur35 Mervee5858 Gebelik ve gebelik sonrası bio - oil yağı öneriyorlar bende aldım bir süreç kullandım ama ben bu konularda süreklilik gösteremiyor un uzan süre kullanım yapamıyorum ama 1 haftada ben azalma hissettim bide ben dermaroler la geçip gözenekleri açıp o şekil sürüyordum ☺️
mom8327 Bence yapısal bi durum yani hiçbişey yapma demiyorum tabi de arkadaşım lierac bio oil beraber kullandı ve bir gecede çatladı. Kimisi zeytinyağı sürüp hiç çatlamıyor. Daha çatlamadım önce bio oil kullandım şimdi doğal yağ kullanıyorum (kantaron Hindistan cevizi) ama daha 24. Haftadayım muhtemelen çatlarım sonlara doğru 😂
GamzeMetin Ben hindistan cevizi yağı ve bebek yağı kullanıyorum. Diğer kremleri etrafımdaki kişiler kullanmıştı pek faydasını görmediler. Birazda genetik sanırım bu durumlar. Ben doğumdan biraz sonra duruma göre tabi hemen egzersize başlamayı planlıyorum.
Yektasmom Normale göre su içme miktarımı arttırdım, mustela, bio-oil ve bebek yağını dönüşümlü kullanıyorum. 35 haftaya gireceğiz henüz çatlak olmadı.