Civcivinannesiii Rabbim izin verirse 20 kasim cinsiyet ogrenmeye gidecez erkek ismimiz hazir ama kiz ismi bulamadik😂simdiden onuda kesinlestirmek istiyoruz🙈🙈🙈 Nur isminin onune arkasina oneri istiyoruum 🤩🤩
erdem_agah Civcivinannesiii cok klasik ama biz Elif düşünüyoruz. Sadece şu sıralar aklimda Sarah ismi var 🤷
Busra2013 Civcivinannesiii benımde 22+1 kızım olck hala ısım uok ben begenıom babası begenmıo babası begenıo ben begenmıom ve burads mecbur dogums 2 ay kala ısım bulmamız lazım ole kaydedecekler nufusa yurt dısındayım onun ıcın bende araştırıyorum ronya var kumsal var ada var rosy var annemde melodi dıe tuturmus😂
Civcivinannesiii erdem_agah aslinda bende ilk elifnur istedim ama simdi eski isim gibi geliyo herkesin adi elifmis gibi 🙈 esimde nur ismine takti oda cok kisa oluyo🤣
erdem_agah Civcivinannesiii Aynen elif olmayan aile yok gibi 😁 ama benim biraz bekarlıktan kalma hayalimdi. içime isinirsa Sarah da olabilir gibi.bakalim
hlyagl Kumsal yada LİNA isminde kararsız kalmıştım gönlüm kumsal eşim ve benim ailem LİNA ismini istiyorlar bakalım sonumuz ne olacak