Mucizebebellerim_ Yeni post açmayayım diyorum cinsiyeti soranların altına bende yazıyorum ama hiç yani bi dünya konuşma oluyor kimse bana gelince yorum yapmıyor anlamadım bi türlü sebebini 🙄
Serpil-Harun21 Mucizebebellerim_ ban kız gübi geldi erkek annesi olarak fotoğraflarda erkek olduğu çok belli oluyor senin çıkıntı birşey yok gibi sanki 😀
Ceylin680 Bence erkek yüzü çok şekilli kafası da biraz büyük gibi yanlış anlamayın zaten bebeklerin kafası vücudundan büyük olur .ama erkeklerde daha belirgin olur kizlara göre
annesivebebesi Doktorunuz bile söylemediyse buradaki insanlar nerden bilecek? Kız diyen de çıkacak erkek diyen de zaten %50 ihtimal biri tutacak:) burdakiler ne bilsin
Mucizebebellerim_ annesivebebesi tabikide orası öyle ama merak edip yazıyorum ve nedense kimse bana cevap bile vermiyodu 🤷🏻♀️
Ceylin680 Mucizebebellerim_ 😄Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin .bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
MercimekveAnnesi16 Mucizebebellerim_ erkeğe benziyor rabbim sağ Salim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize 🙏🏻