Halide_70 18+6 haftalık gebeyim. Akşamdan beri sağ bacağımın içi ile vajina arasındaki kemik bayağı bayağı ağrıyor. Neyle rahatlatabilirim? Yaşayan mı bu durumu?
Gzmduru Halide_70 canım senin erken başlamış ben 34. Haftayım ne sağa dönebiliyorum nede soluma bacak aralarım vajinamın oldugu yerler belim dehşet bi şekilde ağrılarım oluyor normalmiş bunlar ama en güzel çözüm koltukta oturur pozısyonyonda uyumak en hafif acıyla atlatırsın
adsmom Halide_70 ben de yaşıyorum 22. Haftadayım. Doktor magnezyumdan kaynaklanabilir dedi henüz alıp başlamadım ama deneyeceğim.
Ozlem2206 Halide_70 bende bugün temizlik yaptım sol bacakla kasık birleşiminde kasılma yaşadım bacağım geri geri gitti yürürken 20 haftalığız galiba normal
Birprensannesi1 Gzmduru benimde 33 haftalık ayni o sekilde çok belim Agriyo yürürken vajinanama agrima cok zorlaniyorum
Halide_70 gazetecianne magnezyum kullanıyorum 1 ayı aşkın süredir. Belki bir yastık kullanmaya geçmem gerekiyor artık. 🌼 Umarım geçer.
Halide_70 adsmom yaklaşık 5 haftadır magnezyum kullanıyorum. Maden suyunu da sık sık içiyorum. Galiba balayı dönemi çabuk bitecek benim hamileliğimde. 🌼
Ceylin680 Bacak araniza yastık koyun o sekilde yatın mutlaka bir yastıkta güç alsın bacaklarınız yastiksiz uzanmayin
Gzmduru Halide_70 o değişiyo vicuttan vıcuda benim arkdaşım 46 yaşında ikizleri olucak onunda ama kız gayet raht hamile değilmiş gbi yapımız la alkalı😏
adsmom Halide_70 Benim de bitti çoktan 🥲🥲 taşikardi, reflü, kasık ağrısı hepsi bastırdı. Bu halimize şükür diyerek zaman geçirmeye çalışıyorum.