Merveonay Halime01-lowe 1 paket değil ama bi 10 tane falan içiyordum canım ama bir sorun olmadı spinal oldum bende sıkıntı çıkmadı ama en düşük oran %1 ilk Winston C since grey yani normal sigaralara göre 1 tane içmiş oluyordum ama sen baya içiyorsun azalt mutlaka şimdi olmasa bile sona yaklaşınca sorun yaşana bilir çünkü Yada doktoruna bilgi ver
_edaa Merhaba, kendim kullanmıyorum sigara ama kuzenim içiyordu. Doğumunu epidural sezeryan yaptı sigars cok ictigi icin epidural tutmadi genel uyutmak zorunda kaldilar. Baya acı çekmişti. Bırakamıyosanız da azaltmanızı tavsiye ederim🙏🏼
Kizannesi92 Halime01-lowe Sezeryan da uyuşmayi engelleyebilir diye düşünüyorum ben bir diş ameliyatı için dahi on onbir iğne vurulduğunu bilirim de yine fayda etmiyordu o bile ölüm gibiydi tabi Allah’ın dediği olur
Meleklerimmm3 Halime01-lowe günde bi paket değilde 5 tane falan içiyorum cuma günü sezeryanım var bilmiyorum ne olcak ilk başlarda daha fazlaydı azalttım baya tabi
Halime01-lowe Ama ağlaya ağlaya içiyorum detaylı ultrason yaptırdım şeker yüklemesi 3 lü tarama falan herşy iyi çok şükür