alparslanannesii1661 Ceyliinnn ilk başta sürdüm baktim naparsam yapiyim çatlıyo hani bazi insanlar olur ya naparsan yap adam olmaz ayni o hesap saldim bende bebe yagi falan surdum😂
Mehtap_93 Ceyliinnn bende çok korkuyorum çatlamaktan uyanınca bio oil sürüyorum gün içi zeytinyağı her yerime yatmadan öncede lierac sürüyorum inşalah çatlamam
Serpil-Harun21 Ceyliinnn en güzeli kandıran yapı yara bilmem ne herşeyi iyileştirdiğini gibi olan çatlağında azaltıyor
Ceyliinnn alparslanannesii1661 ya annemde ablamda hiç yok bir şey de kullanmamışlar ama önlem almak istiyorum
alparslanannesii1661 Ceyliinnn alın kakao yagi hindistan cevizi yagi baska kremlerde var isimlerini unuttum
Rosanna Ben duşta bebek yağı sürüyordum çok ta güzel nemlendiriyordu başka bişeye gerek kalmıyordu.Ama bir türlü enfeksiyondan kurtulamayınca sebebin yağ olduğunu anladım mecbur bıraktım.Normal neutrogena krem sürüyorum göbeğime şimdi ben de
whitedream Ceyliinnn ben 29 haftamdayım hindistan cevizi yağı kullanıyorum sabah akşam şimdilik çatlak yok. banyodan sonra hindistan cevizi+kantoron yağı sürüyorum bi kaç haftadır da.ama daha önce biri yazmıştı forum da 38 e kadar gelmiş sezeryandan 2 gün önce çatlamış inş öyle olmayız 🙈