nanna Kızlar merhaba bebişlerimiz doğunca sevdiklerimize hatıra olsun diye dağıtmak üzere hediyelik bişiler yaptırdınız mı? Covid var ziyaretçi veya eve kimseyi kabul etmeyeceğiz ama yine de ikilemde kaldım
Esragnss nanna ben hatıra olaun diye akrabalarıma göndereceğim birde sabun yaptırdım isimli,kurabiye yaptırdım biblolu,çikolata birde
Sedefavc nanna hatıra amaçlı yaptırdım 30tane en yakınlarımızla muhakkak görüşürüz ozaman hatıra amaçlı düşündüm annelerimiz falan için de o şekilde
Asyaveannesi36 nanna ben hastaneye metal kutu da çikolata yaptırdım birde sadece aile ve yakın 5 arkadaşıma kolonya yaptrdım ck_desingevent diye bir sayfadan 😍
lunam Hastaneye zaten sağolsunlar kimseyi kabul etmiyorlar, eve de misafir kabul etmeyeceğiz o sebeple yaptırmayı düşünmüyorum. Pandemi olmasa kendim makrome anahtarlık yapardım ama nasılsa kimse gelmeyecek uğraşmaya gerek yok 🙈
atlasinannesiii Çocuğu doğuran benim onlar bana hediye getirsin ben niye millete hediye dağıtayım ya 🤣🤣
nanna Esragnss ya evet ben de akrwbalarım için düşünüyorum instagramdan mı yaptırdın site ismi verebilir misin bakayım bende
Esragnss nanna olur tabiki çikolatayı dila çikolatadan Kurabiyelerimi-kurabiye kasabası Sabunlar-boutique soap 🌺