Zadekuzu Ulkukapusizoglu benim suyum gelmisti oyle gitmistim hastaneye 1 cm acilma vardi sancim yoktu suni sanci verildi uzun sürdü acilmamin 10 cm olmasi ama normal dogum yaptim odama.yuruyerek gittim ve cok rahattim. Sizde isterseniz normal olmasi icin suni sanci isteyin ve ilk dogumsa her türlü uzun sürüyor pes etmeyin hemen.
987123 İlk doğumum da suyum bi anda geldi çok geldi 12 saat sürdü ikinci doğumum da suyum damla damla gelmiş anlamamışım, 12 saat sürdü o da
rojda2121 Ulkukapusizoglu evet bende oyle düşündüm ama doktor cok rahat konusuyodu tercih sizin dedi bizde karar verdik kısmetse yarın sabah sezeryan olucam amin cok sagol guzel dileklerin için inşallah senin için de en hayırlısı neyse o olsun saglıcakla kucagına al inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Melike3535 Ulkukapusizoglu benim arkdasiminda suyu çok azalmisti 1 gün boyunca suni sancı verdiler normal doğum yine olmadı sezeryan oldu sonunda
Aselinkooo Ulkukapusizoglu çatım benimde dardı kızım 3200 doğdu dikişliydi. Seçenek sunduğuna göre normal yapabileceğini düşünüyordur. Suniyi denerdim ben. Bende suni işe doğum yaptım. Gerçekten herkese etkisi farklı. Kötü hikayelere kulak kapatın kendi hikayenizi Bi güzel Yaşayın 😍 Bu arada benimde suyum azdı 40+3 teydim. 3 gün acilde kaldım sonrasında suni aldım
Aselinkooo Ulkukapusizoglu doğum, yapacağım gün sabah 5 gibi nişan geldi. 11 e kadar yürüdüm ozamana kadar açıklık yoktu. Suni vermeye karar verdiğinde kontrol etti açılma 3 cm olmuştu.
Mutluolmaliyim Ben iki sezeryan oldum tabiki vücudun psikolojin bebişin normal doğuma elverişliyse normal olman en güzelidir canım çünkü ben 1 haftada zor ayaklandim sağlıklı doğum dilerim🥰
Mom54544 Ulkukapusizoglu açılma biraz olsa yine suni belki derdim ama bence sezaryen sanırım riske de girmemek için bence ama normal doğum tabiki en güzeli 26 gündür hiç yatmadim hemencik ayağa kalktım normal doğum yaptım
prensesimveannesi Ulkukapusizoglu benim açılmamda çok ufacık canım geçen hafta 1 cm di 😂 bakalım yarın belli olacak
Esmakorkmaz Ulkukapusizoglu normal doğum için açılmanız sancınız vesaire olmadan suni sancı ile doğum başlatılınca normal doğum olması zor olabiliyor çok fazla okudum burada da çevremden de çok duydum. Ben de kendi isteğimle sezaryen olacağım. En azından riskimiz olmaz boşa sancı çekmeyiz.
Busraa2626 Ulkukapusizoglu Merhabalar öncelikle ilk doğumum normal oldu suni sancı ile suyumuda kendim patlattırdım e tabiki doktorunuz da müsade ederse ilk önce suni sancı denemenizi öneririm 😊
elimiran13 Ulkukapusizoglu inatla normal doğum yapacam diye 72saat sancı yedim sonuç açılma olmadı sezeryan hiç canınızı acitmayin o sanciyi çekmeyin
Momlife1 Ulkukapusizoglu bende Sünni sancıyı tercih etmiştim çok şükür normal doğum ile oldu sezeryan orta dercede bir ameliyat dedi bebem 2. Gebeliğim umarım herhangi bir terslik olmaz yine normal doğum nasip olur 😇