Ozlem42 Kızlar adetim hic gecikmezdi 2 gün geçikti belim ve karnım çok agrıyor hamile olduğunuzu ögrendiginizde belirtileriniz neydi
misirveannesi Ozlem42 reglim 2 gün gecikmişti ki benim gecikmez üstüne 3-4 gün erken olurdum. Garptir regl olcak gibi kasık ağrım vardı. Test yaptım direk belirgin çift çizgi cıktı
Belacivciv Ozlem42 Adet olacakmışım gibiydi ama gecikti nolur nolmaz diye 4. günü bekledim ve test yaptım pozitifti
Ozlem42 1999luanne evet aynı adet belirtilerim var 3 gündür gece gündüz var ama adetim gelmedş bebekte bekliyorum kaç yıldır hamile olma ihtimalim yokmu yarın doktora gidecegim
1999luanne Ozlem42 iki gün daha bekleyip git bence 4gun Gecikince gittim 914dü beta suan gidersen belki daha az çıkar. Hem ultrason da hemem bebek görünmuyo belirli haftası var normalde gecikmiyorduysa vardır bi umut stres yapmayın
Ozlem42 Belacivciv cok güzel yaaa umarım benimde öyledir negatif sonuç göreceğim diye korkumdan test yapmadım yarın doktora gidecegim 🙏🙏🙏
Ozlem42 mmerveender inşallah arkadaşlar yarın vereceğim normalde hiç gecikmem olmazdı günü gününe gelirdi göğüslerimde çok hassas
mmerveender Ozlem42 benim de belirti olarak karnımda şişlik gurultu gazım vardı😹kendimden utanıyordum
annesinin_beybisi Ozlem42 benim de 2 gün gecikti bu ay hamileyim geç dollenme falan sandim aynen karın ağrısı bel agrisi vardı regl oldum ne yazik ki . test yap zaten varsa çıkar benim çıkmamisti ama yine de insan umutlaniyor
Ozlem42 1999luanne ama adet olacaksam ilaç hap bişey vermesi lazım cunkü Ocak ayında tüp bebek tedavisi başlanacak bir sorum varsa en azından ona baksın diye test yapmadan gitmek istiyorum hadda doktorun yanına girene kadar sonuçlara bile bakmayacagım
annesinin_beybisi Ozlem42 aynen sen madem tüp bebeğe başlayacaksın git doktora ama onlar zaten tüp bebege baslamadan önce rahim filmi sperm tahlili tüm hormon tahlilleri hepsini yeniden yapiyorlar bir de rahim filmi cekilmisse yeniden istemez
Ozlem42 Normalde adet öncesi 7,8 tane test yapan 2.3 kez acile gidip kan birisiyim her ay yapardım bunu bu ay korkudan ayaklarım gitmiyor vok umutlandım aksi bir sonuc görmemek için gitmedim testte yapmadım
1999luanne Ozlem42 Hamile olduğumu bilmiyodm hiç bir belirtimi hatırlamıyorum 🤭 ssadece bi gün çok tuhaf mide bulantısı olmuştu meğer 5+6haftalik hamileymisim
Ozlem42 annesinin_beybisi tahlillerim falan yapıldı eşimede banada cok gittim doktorlara gecen sene bu zamanlar kimyasal gebelik geçirdim sonra yine olmadı eşimin sperm sayısı düşük benimde amh bu degerlerle zor olur yaşın geçiyor dedi 4 doktor tüp bebeğe karar vermıstık ama Yinede bir umut cumkü burada bu degerlerle hamile kalanlar var