whitedream llFatma yalnız olmadığıma sevindim bi kaç gündür benden aynı şeyi yaşıyorum yan yatıyom dürtüyo kolunu bacağını ezdim sanıyom 29 haftamdayım 😊
llFatma Aytengedk yol uzun diyecem de zaman o kadar çabuk grciyor ki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzu.
dilara_cinar99 Kubra_K Bir doktorun videosunu izlemiştim suyun içinde oldukları icin biz dönünce kendi duruşlarını düzeltmeye çalıştıkları için çok hareket ederlermiş iki de bir dönmemize gerek yok yani garibanlarin rahatını bozuyoruz😅
dilara_cinar99 -Ozge- İntarnette döndürmek için egzersizler var onları doktoruna danışarak yapabilirsiniz 😊
-Ozge- dilara_cinar99 biz zaten doktorumun önerisi ile pilatese başlamıştık ama bebeğimin suanki duruşundan dolayı doktorum bırakmamı istedi uyarmayalım ki bebek makat olarak inmesin dönmesini bekleyeceğiz dedi
whitedream o1anneadayi bende 16 haftalıkken oldu ilk bi daha artarak devam etti karnım inip çıkmıştı o zaman da yatıyodum korktuydum noldu diye 😊
o1anneadayi whitedream bende ilk hareketlerini 16 haftadan itibaren hissediyorum 23 haftaligiz şuan 1 haftadır da çok net dışarıdan da görülüyor hareketleri çok mucizevi birsey değil mi ya allahim sagsalim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤲🥰🧿
Aycaaa571 llFatma hiç deme ya😄😄 bir yeri seviyor ve bütün gün orda kalıp bana ağrı yaratıyor napsam ordan gitmiyor 😄 diyorum inşallah doğunca böyle olmaz
llFatma Aycaaa571 canları sağ olsun. Sağ salim doğsunlar da gerisi önemli değil dayanırız inşallah 😊🤗
Minik_Kalbim_ve1Annesi llFatma Maşallah sizinde az kalıp gider😅 Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin canim benim🙏🏻👼