Tugcesevimli Aysesule yüzüm çok bozuldu ve sürekli ekşi yiyorum turşu 😍😍 bulantım vs asla olmadı 13.haftamday ultrasonda Dr büyük ihtimal kız dedi 💫✨
Eke Aysesule ilkim 11 hafta . Erkek hissediyorum. Bulantım 2 hafta oldu bi ayı gectikten sonra oda hafif sonra bitti. Koku vs sorun yok. Bi kaç şeyden tiksindim oda gecti. Gögüs uclarım karardı hafif göbek var. Gören hamile olduguma inanmıyo bile şükürler olsun sorun yok
Buglemebrr Aysesule canım valla bizim büyükler hep karnın ağrıyorsa kız belin ağrıyorsa erkek dediler. Benim de sadece hep belim ağrıyordu ve bir oğlum olacak inşallah 🌺
Zaynep-07 _handenurrr banada bakabilir misiniz ben eylül doğumluyum eşim Ekim son adet tarihi 17 ağustos
Mutlu_anne Aysesule her üç gebeligimde farklıydı bulantılarım… ama aşırı derecede iştahsızlık kilo kaybı yaşadım ucundede ilk aylarda sürekli uyuma isteği baş ağrısı herşey vardi akşama kadar sadece hafif şeyler yemeye çalıştım 🙈
Derya2721 Tatli delisi bir insanken tatlidan nefret eden bir insan oldum 5 aylık hamile bir erkek bebek annesiyim🥰
Sezya _handenurrr bana da bakar mısın tatlım🌺 Eşim Aralık ben mart en son adet tarihim 9 ağustos. Şimdiden teşekkür ederim
seddkilic05 Kızlar valla benim erkek hep sağ tarafında bir şeyler hissettim sağda olunca erkek oluyormuş benim öyleydi
Hulyaaklnchan Arkadaslar ben cok bulantı yaşıyorum ilk gebeliğim sabahları hep kusuyorum ve daha iki buçuk aylık kız mı erkek mi acaba . Midem çok bulanıyor ama eksi de yiyorum tatlı da anlamadm
Begum54 Bizde 9+6 yız bütün yemeklerden tiksinme ve ara ara sadece Tatlı yeme isteği 8.haftaya girince mide yanması başladı hala devam ediyor