Evheniserrr _handenurrr sağlıkla hayırlısıyla inşallah kız çok istiyorum ama ya nasip teşekkür ederim ❤️
Mervedefne33 _handenurrr canım bana da bakar mısın rica etsem eşim 24.05.1991 benim 23.06.1993 sat. 15.09.2021
Emleyla Aysesule bence en büyük belirti kendi açımdan karın büyüklüğü kız bebekte hemen karın çıkıyor galiba erkekte öyle olmamıştı
Sezen92 _handenurrr bana da bakarmısın rica etsem eşim Ocak ben Haziran en son Eylül ayında adet oldum
prensesim_66 _handenurrr çok teşekkür ederim sağlıklı olması öncelik tabiki ama gönül her ikisini de istiyor ❤
momelisa _handenurrr merhaba dün de yazmıştım ama cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum 🙈 çok yazan olmuş gözünüzden kaçmıştır diye bir daha yazmak istedim. Ben 3 mayıs 1997, eşim 24 kasım 1995 doğumlu, son adet tarihimin başlangıcı 12 eylül. 7+4 günlük hamileyim
aliyevs_cemin Benimde ilk hamileliyim. 13 haftalik olduk. 2 aydır bulanti, kusma, nefes nefese kalma, hala devam ediyor. Acaba cinsiyeti ne olucak. Ayaklarimin üşümesinnen erkek olucak saniyorum🥰
Esay_50 Iknr-mls benimkide oyleydi ilkinde cok bulanti cektim 6 kilo verdim kizdi ikincisinde ara ara bulantim oldu yine kizdi simdi 3. Hamileyim 10 kilo verdim 14 haftaligim ama daha kendini gostermedi bebisim hormonlardan sanirim farkli oluyor her gebelik 😀