Leyla0904 Aysesule 18 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah. Hiç bulantım kusmam olmadı uyudum ve ekşi yedim. Şimdi yeni yeni arada canm çikolata çekiyor. İlk hamileliğim ama bence çok rahat geçiyor
Esrasenturk8 Aysesule hiç kusmam olmadı. Ekşi isteğim cok oldu hiç tatlı yemedim nerdeyse. Canım sürekli limon istiyor. Kız bebek
NlnClgn @“__PrensinAnnesiii” _handenurrr Mümkünse ve zahmet olmazsa bana da bakabilir misiniz ? 🙂 Ben Haziran, eşim Kasım. Son adet dönemim de Temmuz. Şimdiden teşekkürlet 🙂
Aysenur345 Ben 8 haftalık hamileyim ekşi yiyorum kusmam sürekli var ve sabahları sarı sıvı kusuyorum bunun nedeni yaşayanlar varsa nedir ve cinsiyeti kaçıncı ayda öğrenebiliriz?
yunusemreninannesiii Aysenur345 bende bunları yaşadım ama daha 1 hafta var tam öğrenmeye ama erkek dedi bana
by_aytac ilknurrerdemm 7 haftalık gösteriyo program doktor 5 haftalık diyo, 4 haftalıkda gösterdi bende de ultrasonda
rmysnur1 _handenurrr tamam teşekkür ederiz ben eksik yazmışım sanırım tekrar yazayım eşim Nisan 1990 doğumlu, ben Aralık 1997 ve son adet tarihim de 11 Ağustos 🌺
Sezya _handenurrr bana da bakar mısın tatlım🌺 Eşim Aralık ben mart en son adet tarihim 9 ağustos. Şimdiden teşekkür ederim
yunusemreninannesiii Esraameliha bu da tam tersi olmuş yazılanları okuyorum da bende 16 haftalık gebeyım ilk başta ekşi yemek istedım sonra tiksindim sımdı ekşi yiyemiyorum
Beyazguvercin2 _handenurrr bal peteğim yazdığımı görmedin sanırım ben kasım eşim ekim doğumlu en son adet ayım Ağustos
Merveecelikk @_handenurrr bana da bakabilir misiniz lütfenn. Benim ki kasım eşimin temmuz. Son adet tarihim ağustos
Gulsumelif Aysesule Ilk hamileliğim kızdı tatlı yiyemedim hiç aram yoktu mide bulantısı iştahsızlık çok yaşamadım .. şimdi cinsiyeti bilmiyoruz ama ekşi yiyemiyorum soğan sarımsak yanından geçemiyorum iştahsızlık mide bulantısı çok
B1983 Smyrayldrm yanma bendede bikac gündür oluyor siskinlik hissi canım benim erkeklerle aynı belirtiler oldu.sadece eksi istegim oldu başlarda tursu yaban mersini gibi aserdim onlara bence alakası yok tamamen bünye ben buda erkektir dedim hep ama farklı oldu😄
Smyrayldrm B1983 🤣🤣 hakkına hayırlısını saglıkla nasıp etsın ınslh cnm benim ❤️ hepsı bırbırden farklı oluyo cnm 🥰
Leylaa__gulser21 Gul3346 bende 11 haftalık hamileyim henüz cinsiyeti öğrenemedik ama sabahları sade su kusuyorom