PembeLia Ceylanyusuf İçenler var ama o an yapamam diye mi düşünüyorsunuz yoksa geç olur diye mi ben 38+6da Doğum yaptım.
Ceylanyusuf PembeLia siz ne zaman başladınız içmeye peki benim düşüncem günde yarım bardak içmek doğuma kadar
Ceylanyusuf PembeLia bende öyle yapıcam bugün suya koyup bildiğim duaları okuyucam ve her gün yada iki günde bir icicem sancım olduğu zaman çıkartıcam
tomurcukannesi bu ot kolay doğum için kullanılmıyo arkadaşlar. Yanlış bilgi.. çiçeği suya attığınzda açılıyosa sizinde açılmanız olucak demek oluyo. Eğer açılmıyosa açılmanız olmıcak anlamına geliyo.. yani bi nevi doğumun seyrini çiçekte görüyoruz.. doğum kolaylaştırma diye bi özelliği yok yani☺️ Sonraısnda çıkarıp kuruması için bıraktığınzdada sizin rahminizin toparlanma seyrini göstericek. Çiçek toparlanıp kapanınca kuruyunca rahminizde toparlanmış olucak.. Benim ilk eltimde hemen açıldı çiçek. Eltim hemen doğurdu yarım saatte çıktı. İkinci eltimde açılır gibi olup kaldı devam etmedi. Normal başladı açılması kesildi mecburi sezaryene alındı☺️
Esma29 Ceylanyusuf ben duymuştum doğumu kolaylaştırıyor deniyor kayınvalideme sordum görğmcem kullanmış giç bir faydası olmamış öyle demişti. Kişiden kişiye değişiyorda olabilir. Sadece doğuöu kolaylaştırdıgı hakkında bilgi sahibiyim