ikramomm https://resimyukle.io/r/y6GjwJgLwT Kızlar bunlar test sonuçları referans dışı olanlar ben bir kaçına baktım kansızlık Demir eksikliği ve bir tanesi de sanırım kan pıhtılaşması gibi bişi yapıyormuş bebeğim olmaz diye çok korkuyorum engel olur mu öyle bişi varsa çok korktum öyle görünce anlayan varda sonuçlarıma bakabilir mi lütfen ayın 18’inde randevum var bunlara baktırıcam ama daha çok var 🥺🥺🤲🏻
Mervesude01 ikramomm kan pıhtılaşmasi bende de var kuzum gebe kalmaya engel değil ama gebe kalirsan inşallah kalırsın iğne veriyor 9 ay vurduruyorsun bide coraspin vermişti bana
Mervesude01 ikramomm evet kansızlık var demir eksikliği bende yıllardır var pekmez kuru üzüm tüket eğer yemiyorsan kan ilacı yazdır canım çok geçmiş olsun
Papatya-Kokusu ikramomm Korkma canım kan pıhtılaşması gebeliğe engel değil benim normal hayatımdada pıhtılaşmam var ilaç kullanıyordum gebe kalınca da ilaç alamadığım için iğneye başlattı doktorum pıhtılaşma için yine 2. Hamileliğim hiç korkma ❤️
Mervesude01 ikramomm inşallah yoktur ama korkma sakın ben 9 ay iğne kullandım şimdi kızım çok şükür sağlıklı 15 aylık olacak bu hafta kötü düşünme sakin pozitif ol doktorun seni yönlendirir zaten gebe kalmaya engel değil bunu unutma kuzum
Mervesude01 ikramomm ye tüket bulgur pilavı da bak kanı çok yükseltiyor kırmızı mercimekte bol yeşillik ye eğer yükselmiyorsa kan ilacı yazdır
Serrammm ikramomm doktoruna danış istersen bende kullanıyordum doktorum kızdı şekeri yükseltiyormuş tahlillerinde normale yakın zaten geçmiş olsun