Serap_35 Merhaba canlarım evde lazer uygulaması yapmayı düşünüyorum ama hangi ürünü kullanayım kararsız kaldım evde lazer yapan var mı hangi ürün kullanıyonuz
bahtnurr1 Serap_35 Philips lumea kullanıyorum canım çok memnunum baya azaltmıştı gebelikte bıraktım. Hormonlar zaten bütün dengeyi bozuyor herkes işe yaramaz dedi
Aysun1981 Serap_35 ben 5 yıl kadar önce philips aldım ve çok memnun kaldım. Koltuk altı ve bikini üst bölge tamamen bitmişti ama hamilelikte biraz arttı. Doğum sonrası devam edeceğim.
Serap_35 bahtnurr1 hamilelik sonrası artış oldumu kuzum ben de şuan korunmayı düşünüyorum ve lazere başlamayı düşünüyorum
bahtnurr1 Serap_35 gebelikte tüylenme eski haline döndü ve hızlı çıkmaya başladı tüyler. https://ty.gl/rusl0szqip
charlottececi bahtnurr1 ben de bunu kullandim 1 yıl oldukca duzenli. Mayista 1 yili bitirmistim. Mayistan beri yapmadim. Bacaklarim falan bitti. Koltukalti paket de az. Ama iste suan gebeyim sonra ne olur bilemiyorum. 😄
bahtnurr1 charlottececi benimde baya azalmıştı yaa yüz bikini koltuk altı özellikle ama gebelikte hiç yapmamış gibi oldu tekrar. Ama sen bitirmişsin belki çok çıkmaz yaa. Ben ağdaya gidiyorum 1 hafta geçmeden tekrar çıkıyor kafa yedirdi yaa