Melek__55 Kızlar kafayı yicm ya üç gündür aşağıda masaneme çok baskı yapyor sürekli idarara cikyorrum normal mi sizdede olyor mu doktora gitmeli miyim 😵😵😵
Leylosacl Melek__55 oğlum hep midemde hissettim hic lavabo sorunum olmadi kızım hep aşağıda öyle tekmeliyor mesaneyi 10 dakikada bir çişe çıkıyorum 36 olduk artık tam büyüdü çok fena sizinde kiz mi kiz bebekler aşağıda oluyor genelde
mekutlu12 Melek__55 bende hep böyle diyorum 😂 27+2 yiz çoğunlukla aşağıları seviyo hele ki yemek yerken falan biraz masaya eğik oturursam hemen tekmelemeye başlıyo orda sıkışıyo mu napıyo 😂 sıkıştıysan çıksana yukarı orda kocaman yer var diyorum
irem Melek__55 tabiki de☺️ Bi göbek deliğime çıkıyor arada ama sürekli aşağıda tuvalete gitmekten yoruluyorum bazen
Belinay02 24 haftadayım bende aynı durumdayım şuan baskı yapıyor adet sancısı gibi ağrıyor kasıklarım bel ve bacağımada vuruyor
Hazelhazel Belinay02 cnm benimde 24 şuan vajinamda arada sancı oluyor iki gündür adet sancısına benzer sancım oluyor normalmi bu
Melek__55 Liyuzamom aşağıda olmasındansa midemde olsun razıyım 😂 bu seferde yemek yiyemem herhalde ahahah
Belinay02 Melek__55 hayır sürekli değil canım çıkıp iniyor geceleri daha hareketli uyanıyorum ara ara 😄
Liyuzamom Melek__55 kız nasıl can yakıyor midenin üstüne çökünce bi bilsen aşağıda kalsaydı dersin 😁😁geçen akşam yemek yerken oldu resmen yemeği bırakacaktım yiyemedim 😁
Melek__55 bilges aynen haftası ilerledikçe yukarı çıkması lazım ama gittikçe iniyor aşağı sanki bu minik canavar 😂😂
Melek__55 mekutlu12 yirmi yedi haftada hala aşağılara iniyormu ya çok rahatsız edici ama sürekli lavaboya Giyorum günde on beş yirmi kere dışarda olunca çok zor oluyor evden cikmyorum bu yüzden 🙍🤦