pamukkizimm Merhaba ben özel hastanede yapacağım doğumumu orada cırt cırtlı hasta bezi vereceklermiş istediğim kadar. depend almayıp onları kullanmayı düşünüyordum depend de öyle bir şey değil mi zaten bilen biri beni aydınlatabilir mi
mercimeginanne pamukkizimm bende özelde yaptım. Doğum olana kadar hastabezi verdi. Çünkü sürekli kontrol etmek gerek diye. Odaya çıkınca hastabezini çıkardılar ben depend giymeye başladım. Özellikle sezeryansa daha iy oluyor. Depend külot bez. Hasta bezi bebek bezinin aynısı çok rahatsız edici
Clostiridium pamukkizimm istediğin kadar vereceklerini kim söyledi canım? Ben de özelde yapıcam ama ne olur ne olmaz diye alıcam.
Yzaman Clostiridium 4 sene önce tavsiye üzerine alıp koymuştum çok rahat ettim 8 9 günde hastane de yatınca çok işime yaradı akıntı sızıntı yapmıyor sanki kanama yok gibi hareket et dur 😁 ped ile aynı fiyatlarda olsa adetli iken bile alırım 😬🤣
Sblatc Clostiridium boyum 160 şu an 63 civarıyım 35.haftadayım. M beden alacaktım ama çoğu kişi l beden önerdi bende l aldım daha rahat oluyomuş
Tospiikkk Misa34 valla Sezeryan olmama rağmen aşırı rahat sızıntı mı oldu yokçıktı mı dersi yok çok rahattı..
Yzaman Clostiridium al al bende 2.hamileyim büyük Kasım ayı indirimleri olacak diyorlar onu bekliyorum belki Depend de indirime girer bir umut 🤣
Sblatc Clostiridium hiç bilmiyorum ki bende l aldım ama nasıl olacağını merak ediyorum. Forumda arama kısmı olsaydı bakardınız ben ordan bakıp aldım. Çoğu kişi yazmıştı boyunu kilosunu kaç beden aldığını. Uygulama düzelince bakın
Gulnur26 Normal dogum yapanlar ped kullanabilir bence çünkü 2 saatte bir bezini değiştirmek gerekiyo. Bende depend almıştım doktorlar kuru tut sık sık degiştir dediler. Evet cok rahat ama cok maliyetli oluyo ya 9 adet 40 tl
Birgul Clostiridium ebebekten aldım 73 ile doğuma gittim M beden almıştım ama L alsaymışım daha rahat olurmuş😀