Esrakavak m060918 canım sadece yumurtalarını toplayacaklar donduracaklar sonra ameliyat olacaksın 1-2 ay sonrada dondurulmus olanlar sana nakledilecek. Tabı ben bana soyleneni sana soylüyorum hakkımızda hayırsı olur ınsallah ameliyat guzel gecer umarım.
Ecemk66 m060918 canım benim de sol tüpüm alındı 5 ay sonra hamile kaldım hiç sıkma canını 1 haftaya toparlanıyorsun
Smyr_2525 Ecemk66 canım senin neden alındı bende bes gün önce yumurtam alındı tek yumurtam var ins kalirim hamile
Ecemk66 Smyr_2525 hidrosalpenks vardı bende tüp de sıvı birikmıs o yüzden alındı yumurtalarım saglamdı tüp alındı sadece ama normal yolla bes ay sonra hamile kaldığımı öğrendim çok şükür şiödi de 28. Haftamdayım
Hilal6161 m060918 1.5 ay önce bende oldum korkulacak bir ameliyat değil sadece sonrasında omuz ağrısı olmuştu bende o da gazdan oluyor dedi doktorum ameliyatta karını şişirdikleri için ama ameliyat zor değil
Ecemk66 misirveannesi çok şükür hersey yolunda normal doğum dusunmuyorum ben zaten sorun yaşadım bir sürü onun stresi çok fatklı
Esrakavak m060918 Ha uygunmus. çok geçmiş olsun canım . Rabbım bu çektıgımız acıların sonunu guzelleştirsin 2. Girecegımız ameliyathane dogum için olur ınsallah🙏🏻
misirveannesi Ecemk66 benim plesanta ön duvara yerleşmiş şuanda doktor değişebilir belli olmaz dedi de acaba dedim bundan mı kaynaklı
Anneyim42 m060918 ben oldum tuplerden ameliyatta sol yumurta ve tüp doğuştan yok olduğu anlaşılmış sağ tüp de kapatmış ameliyat sonrası azıcık bir sizlama oluyor ama anestezi o kadar uyku yapıyor ki dünyanın en güzel uykusu o acıyı hissetmeyeceksiniz bile