Beratalpinannesii Son kullanma tarihi bugün olan tavuk yenir mi a101 den almıştım lanet olsun başka da yok hepsi bugün du
Glmsr Beratalpinannesii bence yemeğin tavuk çok riskli hatta marketten bile almayın derim ben köy tavuğu bulursam yiyorum bulamazsam almıyorum hamile kalali böyle 🤗
Mnlya Size herzaman markette orda burda olsun dondurulmuş tavuk almanızı tavsiye edıyorum en azından son kullanma tarıhlerı ıyı oluyo dondurulmamıs olanlarada dıkkat edın derım bı gıdacı olarak
Beratalpinannesii Mnlya dondurulmuş nasıl oluyo canım o dolapların içinden aldım buzlanmış fln mi olması gerekiyo öyle yok ki marketlerde
SemraErkann Beratalpinannesii ucz ve şok marketlerde her zaman dobdurulmus yani şoklanmış et ürünleri oluyor canım 😉
Beratalpinannesii Kasaptan fln alsak yiyebilir miyiz peki ya şikayet etcem artık hep geçmiş tarih oluyo ya da son gün oluyo a101 de
Mnlya Bılmıyorum cnm bızım kendı marketımiz var genelde dıger marketlerden haberım hic yok bız dondurulmus satıyoruz marketlerınde satması lazım dondurulmus olmasıda gerekıyo bence dondurulmamıs ne kadar ıyı olsada saglık acısında dondurulmus yemenızı tavsıye edıyorum ozellıkle bu guzel donemlerınızde :) dondurulmus yoksa tarıhı daha ılerde olanları alın yapcak bısı yok dısardada fazla tutmayın sakın
Beratalpinannesii EdaKnayenkartal kırmızı et zaten yemiyorum bari tavuktan az vitamin aliyim malum balık da yok bu mevsimde diyodum ama bu gidişle tavuktan da vazgecicem herhalde 🤗