Yarun Merhaba hanımlar bugün doktora gittim kontrole 11 haftalık gebelik te cinsiyeti sanırım erkek dedi sizce bu kadar erken tahmin edilebilirmi
Kvrck-123 Yanılmalar olabiliyor bazen 15-16 haftaları beklemekte yarar var biz de 11+3 deyiz 🥰 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah olmayanlara versin 🥰🥰
semanurcennet irem_altun74 maşallah ne kadar erken öğrenmişsiniz biz 15 te öğrenemedik şuan 16 haftalığız bakalım artık 😁
Yarun irem_altun74 İlk bebeğim erkek yanılmıştır belki doktor düşüncesi oluştu kız istiyorum ama tabi sağlıklı sıhhatli olsun öncelik 🥰
irem_altun74 semanurcennet kız olabilir mi acaba bende şuan 15+4 oldum dün kız dedi doktor %100 başka ihtimal bile vermedi 😂🥰
semanurcennet irem_altun74 benim de erkek olabilir ama %100 değil emin değilim dedi bakalım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar da önemlisi o 💕
Yarun Yaseminguunay- İlk bebeğim erkek ikinci kız olsa daha güzel olurdu ama tabi önce sağlıklı sıhhatli olması ❣️
Yarun Zatmy bizimkide böyle yatıyor ne zaman doktora gitsek rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🥰❣️❣️