Snnx Kızlar merhaba 9 haftalığım burnum felaket şekilde tıkalı ağızdan nefes aldığım için boğazlarımda biraz ağrıyo normal mi sizce biraz halsizlikte var korkuyorum hasta olucam diye bide korona 😔burun tıkanıklığı için önerebileceğiniz bişey var mı acaba 😌
poncikveannesii Snnx Merhaba aynı sorunu bende yaşadım yaşıyorum da doktor sadece okyanus suyu eczaneden alıp kullanabilirsin dedi ama denemedim onun dışında naneli şeker sakızlar az da olsa rahatlatıyor
bireylulmeselesii Snnx Ben de yaşadım okyanus suyu önerdi doktor. Pencereyi hafif açık bırakıyordum sürekli çünkü kapalı alanda çok kötü oluyor nefes alamıyordum maalesef bir iki kez kanama da oldu.
Snnx poncikveannesii vallah nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum bu sefer ağızdan nefes aldığım için hasta olucam 😔
poncikveannesii Snnx Sanırım geçmiyor 17+6 haftalk hamileyim şimdiden burnun büyümüş diyenler var zaten büyüktü dahada büyüdü son zamanlara kadar yüzümü kaplar artık🤦🏻♀️ gebelik riniti nezlesi deniyormş kan basıncndan dolayı ödem oluyor🙇🏻♀️
ebru_d_ 38+4 ten bildiriyorum hala burnumun tek tarafı tıkalı maalesef, benim de baştan beri tıkalı geldi tıkalı gidiyo maalesef 😔 resmen tam nefes almayı unuttum, zaten insana aldığı nefes yetmiyor bide tıkalı olunca nefes nefese kalıyo insan
ebru_d_ Snnx inşallah sizinki devam etmez 🙏🏻 benim devam etti maalesef ya inşallah sonrasında geçer bari ne diyelim 🙏🏻
Snnx bireylulmeselesii suan bende uyuyamıyorum kapı açık yatıyorum resmen sanki pamuk koymuşlar hiç almıyorum 😔