Lemancancancan Merhaba 2 yil yarimdir evliyiz, 1 başarısız hamilelik geçirdim. 5 aylik sürdü. Duşuk yapdim. Şimdi üstunden 4 ay geçti hamile kalamiyorum. Aranizda hamile kalmak için folikasit kullanip hamile kalan oldumu?
Melikeakarsu Lemancancancan 🤚🏻Evet ben kullandım ama bilmiyorum vesilemi oldu artık ise mi yaradi ama cok cok araştırdım spermin rahme daha kolay yapismasini sagliyormus ve kan hucrelerini artiyormus deneyin size zarari yok eczaneden reçetesiz de alabilirsiniz günde bi tane tok karnı ama yumurtlama gününüzü takip edin ve o günlerde iliskiye girin iliskiye girdikten sonra lavaboya o gece gitmeyin ayaklarınızı havaya kaldırın ve poponuzun altına yastık koyun 40 dk bekleyin öyle sırt üstü
mom8327 Lemancancancan yani ben yararı olduğunu bilmiyordum sadece bebek istediğim için içmeye başlamıştım bebeğe yararı olması için. Ama benim fsh hormonumda sıkıntı vardı yüksekti biraz onun mu faydası olmuştur bilmiyorum korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım
minikportakal Lemancancancan canım ben hamile kalmadan bir ay önce kullanmaya başladım adet olduktan ve temizlendikten hemen aynı gün ilişkiye girdik ve bacaklarımı kaldırdım yukarıya 10 15 dakıka indirmedim ilk ilişkide hamile kaldım 😊 Şuan 6+4 deyiz inşAllah sağlıkla kucağıma Almayı nasip etsin Rabbim sanada nasip etsin
bireylulmeselesii Lemancancancan folik asitin hamile kalmayı kolaylaştırmakla hicbir ilgisi yok maalesef yanlış bilinen bi durum. Sadece folik depomuzu dolduruyor bu da bebeğin sağlıklı gelişimine destek oluyor
Lemancancancan Melikeakarsu canim, hangi kutudan kullandin? Tüm kutulariniçerikleri aynimi? Yani ben internetdde folik asit ilaçi yaziyorum farki farkli kutular çikiyo? Hepsi aynimi?
babyhapyy_12 Canım bende folik asit kullandım Ayriyeten bende enfeksiyonda vardı bide soğan suyu içtim korunmasız ilişkide hemen hamile kaldım şuan 10+6 haftalık olduk 😍 inşallah sanada nasip olur
Melikeakarsu Lemancancancan canım bn yurt dışında kalıyorum burdan aldım Buradaki çoğu ilac orda yok yanı içerik aynı ama isimleri degisik hepsi aynı herhangi bi folik asit al 400 mg olsun
Lemancancancan Melikeakarsu bende rusyada kaliyorum hangisinden aliyim bilmedim. 400 mg alicam o zaman teşekkur ederim.