deno1 bu düşünceniz beni gerçekten üzdü, uzun yıllardır cerrahi hemşireyim, doktor hastayı risklere karşı uyarırsa ve hasta gitmekte ısrarcıysa o imzayı almak zorunda doktor. Siz evde ani doğum yapsanız doktora dava açabilirsiniz “gündüz gittim beni eve yolladı zorlasaydı ben gitmezdim” vb şekilde çok gördük bunları. Bu riski almamak için doktor ben kalması için elimden geleni yaptım diye kanıtlayabilmek için alıyor o imzayı. Doktorlar sizin yatışınızdan para almıyor hatta o akşam bi planı varsa iptal etmek zorunda kalıyor acil ameliyatım olabilir diye tetikte bekliyorlar. Bize bile haber veriyorlar bizde tetikte bekliyoruz gerek hastanede gerek evimizde çağrılmayı bekliyoruz. Size tavsiyem doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirin bu cümlelerle demek ki güvenmiyorsunuz :( son olarak maddi olarak sizi çok iyi anlıyorum bizde çok sıkışık bir çiftiz bebek bekliyoruz o yüzden devlete gidebilirsiniz ben özelde çalışmasaydım kesinlikle devlette yaptıracaktım emin olun ilgileniyorlar emin olun doktor da bulursunuz onların da nöbetçileri var içiniz rahat olsun, rabbim yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🌸