Havva-42 Merhabalar, arkadaşlar Migren ağrısına bir çözümünüz var mı en son çare parol içtim onun da hiç bir faydası olmadı lütfen bu durumu yaşayan veya önerisi olan varsa yardımcı olsun
Hlary Havva-42 ben migren hastasıyım. Artık ilaçta alamadığımız için kabus gibi geçiyor geldiği zaman. Önerim mentollü migren taşı geçirmese de rahatlatıyor canım. Karanlık ve sessiz yerde durmaya çalış ve su içmeyi ihmal etme. 😔 çok zor, bi an önce gecsin inşallah
dakpinar- Havva-42 canım 1 hafta önce atağım tuttu 19 saat geçmedi 2 kere serum yedim bir sürü Parol içtim geçmedi sonra alnıma sürekli soğuk bez koydum geçti . Ama zaten geçeceği varmış kaç saat oldu çünkü 🥺
EbrarLinaBebek Havva-42 kaç haftalıksınız ve kan değerleriniz normalmi ben 2.trimesterin başlarında 2 3 günde bir atak yaşıyordum doktorum kansızlıktan olur dedi kan ilacı yazdı kan ilacı ve d vitamin den sonra hiç atak yaşamadım kan ilacına rağmen kanım sınırda çıkıyor ama şükür atak tutmadı ilaçlardan sonra şuan 34 haftalığız
EbrarLinaBebek Havva-42 kansızlık ilk ağrılarım da bendede çıkmamıştı ama Dr vermişti başım ağrıyor diyince gerçektende çok iyi geldi hla kullanıyorum