Ayseecrin esra572 inşallah artık duba gibi oldum Yürüyemiyorum 39+3 m ama hâlâ tık yok korkumda var ama yinede bir an önce gelsin istiyom 😊🥰🤩😍
Mujde0808 esra572 sancilar yoklamaya basladi beni durmadan da gelen kahverengi akinti dogurucam galiba 🤔
esra572 Hamidem neyi bekliyolar acaba ya 🤪bizi catlatmak felan mi kasiniyorumda her an catlayabilirim 😁kaç kg sizin minnos
Ayseecrin esra572 çok hareket edemiyorum belimden dolayı hurma yiyorum squat fln yapmaya çalışıyorum evet kız
Mujde0808 esra572 bilmiyorumki ya sumuksu dedikleri geliyo sabahtan beri ama cok alttan muayene yaptiklari icin mi acaba
Eli94 38 de bitti 39 haftalık olduk yavaş yavaş yoklayan ağrılar var kasılmalar var ama nişan su vs olmadı bekliyoruz 🤦🏼♀️
Mehparesultan Mujde0808 alttan muayene ettikleri içind e olabilir benim geçen hafta pazartesi o yuzden geldi salıda nisamin geldi ama hala gelen giden yok 😂
Ares-01 39+0 olduk. Bugün kahverengi akıntı geldi sanırım bu nişan 😬 ama sancım yok merakla beklemedeyim 😬
Mujde0808 Mehparesultan benim 6 cm acilmam da var ama rahim agzinin incelmesini bekliyoz incelmemis acilmq da sabit