Meriiih g4mze İnan o kadar çabuk geçiyor ki zaman canım. Ben ne zaman 30 lara geleceğim derdim şu an 28+6 oldum mesela 😁
Serapmehmet_19 g4mze 17.haftanın içindeyiz bana da öyle yaa zaman geçmiyo, sabırsızlanıyorum bende senin gibi canım, inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman💐
Esmakorkmaz g4mze 🥰🥰 ben de aynı bu şekil diyordum bir baktım ki son 2 haftamız kalmııış🙊😂😂 öyle diye diye birden geçiverdi vakit hiçbir şey anlamadım. Şimdi de son haftalar ya iyice uzun uzun geçiyor vakit geçmek bilmiyor 😅
gozdekrks g4mze aaah ahh bende öyle derdim allahim bende o günleri görecek miyim derdim 27 28 haftalar oyle güzel gelirdi ki gözüme 🤣 30 oldum bu bile az geliyor.
glsnyavuz g4mze yaaaa erken doğum riskim var çok zor zaman geçiriyorum 30+3 oldum doğmasın diye uğraşıyoruz bu yorum bana çok iyi geldi iyi hissettirdin bana ya 😍😅
Tugbatugba-8181- g4mze bebimde 8 haftalık bende hemen geçsin istiyorum ama doguncada keşke biraz daha kalsaydı içerde de bol bol uyusaydim ne güzel diycem biliyorum😂 2. Çocuğum çünkü ilkinde öyle dedimiatim uykusuz gecelerimde 😂