motherandfather Ley-24 evet malesef transferin 3 günü şişmeye başladm sonra hamilelik hormonu yükselince ohss de artmaya başladı
motherandfather Ley-24 geçmiş olsun benimde karın içinde filan sıvı yok olmuş ancak hala yumurtalar sönmemiş dedi doktor içi sıvı dolu dikkat et ani hareket yapma yumurtalar dönebilir filan dedi acaba ne yapsak daha çabuk yok olur o yumurtadaki sıvı
Yesemmin Evet 11 gün hastanede yattım yumurta toplandıgı gün akşama dogru şişmeye başladım bol bol yumurta beyazı yememi istedi doktor zorlu geçirdim baya malesef
motherandfather Yesemmin 7 haftalık hamileyim suan ve hala yumurtanın içi sıvı dolu dedi ani hareket yok yumurtalar kendi etrafında dönerse sıkıntı olur filan dedi ilaç filanda kullanmıyorum nasıl geçecek bilemedim bende
Ley-24 motherandfather yani hiç bilmiyorum ama karnım çok sismisti tahlil yaptırmıştır çok şükür adet olduğumda düzelmisti. 22 yumurta toplandı Ohss sendromu olabilir diye zaten doktorum transferi diğer aya ertelemisti
motherandfather Ley-24 evet adet olunca daha hızlı geciyormuş ama bizde hamilelikten sonra başladı hala sıvı doluymuş