AyglGrbz Selam arkadaslar. Emzik ve bez konusunda kararsizim. Bez olarak sleepy dusunuyodum ama baby&me onerenler de var,pisik yapmiyomus. Deneyip memnun kalan var mi. Emzik ise yuksek fiyat vermek istemiyorum ama bebise de zararli bisey almak istemem. Wee baby ya da nuk nasil?
OktayMeltemSahin AyglGrbz ben awent aldım emzik 2 tane 50 tlydi 3 aya kadar kullanılıyor ama anne memesine en yakın ve çok araştırdım onu önerdiler ilki iyi olsun çünkü her emziği tutmayabiliyorlar
Sema99 AyglGrbz ben emzik olarak wee baby kullanıyorum çokta güzel bez olarak prima kullanıyorum çok güzel pişik yapmıyor sleepy kullandım kızım maf oldu
Tugcike Mamaju diye bi marka var o hem uygun hemde güzel avent gibi yani nukla birebir fiyati emzik önemli yani. Bez konusunda primayi degişmem derim cunku ılk 3 ay cok önemli ondan sonra degiştir derim
DuyguSen OktayMeltemSahin ben onu da tutturamadım yaaa 😂😅 bize emzikten bile süt akması lazım yoksa ağzımıza sürmüyoruz 😝😄
blackberry118 Ben bezi baby me almaya karar verdim. Cunku primanin pisik yaptigi bebekler var ama baby me de hic olumsuz yoruma rastlamadim.
AyglGrbz Sema99 gercektenmi sleepy dusunuyodum ama ben. Ablam kullaniyo oglusuna hic sikayet etmedi. Kafam karisti😉
Gizce AyglGrbz ben de daha doğum yapmadım canım ama kullanan herkes çok memnun ve fiyatı da çok uygun
BBusraa Pişik yapma durumu bence tamamen bebekten bebeğe değişiyor. Kimi çocukta bir marka pişik yapabilirken diğer bir çocukta yapmıyor. Siz bence kendiniz karar verin ☺️ Ben kızımda prima kullandım. Bez bıraktırma döneminde daha ucuz birşey olsun diye sleepy can bebe falan aldım ama hiç rahat edemedim mesela bağlaması falan bir tuhaf geldi☺️