Deniiiza Asilsmommm sampuan mustela alacaktim ama cok pahalı diye hipp aldim. Muhendisinoglu sayfasinda incelenmis cok temiz icerikli olduğu onaylanmis. Hem dogal hem uygun diye hipp aldim
Deniiiza Asilsmommm sampuan mustela alacaktim ama cok pahalı diye hipp aldim. Muhendisinoglu sayfasinda incelenmis cok temiz icerikli olduğu onaylanmis. Hem dogal hem uygun diye hipp aldim
teletabi Asilsmommm şampuan dalin kullanıyorum. Bübchen milk kullandım bakım olarak. Pişik kremide bepanthol baby almıştım ama 1 kere kullandım şükür pişik yaşamadık
Merinosunannesii burcusami baby me aldım o da bilmem ne kadar üzeri alışveriş yapınca 10 TL ye düşüyor diye tabi köpük olanı aldım şampuanın kendine hayrı yok🤦🏻♀️Mustela ile başladım kızıma şuan sebamed kullanıyoruz çok memnunum
demirmommm Asilsmommm sudocrem aldım pişik için. Şampuan ve losyon mustela almayı düşünüyorum eczaneden
Merinosunannesii Aycaaa571 kullandın mı bilmiyorum canım ama ben 1 defa mecburiyetten dalin kullandım kızım ilk defa o zaman ağladı banyoda muhtemelen gözünü yaktı
Aycaaa571 Merinosunannesii canım kullanmadım ama annem çoğu şeyi dalin alınca bende mecbur kullanacam😄 mustela alim dedim o da çok pahalı geldi sabun nivea geri kalan hep dalin
Seymaayyy Asilsmommm şampuan olarak dalin kullanırım vücut icin zeytin yağı bitkisel şeyler tercihim doktorum önermiyor diğerlerini 🤷🏻♀️🌸