Sdtcnts Kızlar tavsiye ettiğiniz var mı içi güzel dikişleri, yapısı iyi olan ve uygun? @1mervedir sanırım siz a101 den almışsınız ne kadardı? İç hacminin fotoğraflarını atabilir misiniZ
Nihal-7 Sdtcnts ben e bebekin kendi markası olan çantayı aldım daha kullanmadım ama gayet geniş güzel ve normal bakım cantalarindan daha sportik görünümlü bence..Hatta kasa yani indiriminde denk gelmiştim 50 kusurata almistim 🤗
1mervedir Sdtcnts fotoğraf atmayı beceremiyorum canım ya ama internete yzarsanız çıkar fisher prise marka gri bir çanta ben 49.90 a aldım şuan 69.90 falan olması lazım daha doğurmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnun tavsiye ederim
ZZeynepP1903 Bende a 101 e gelmıstı gecenlerde fisher price marka onu aldım gayet güzel bence altında fermuarlı bı yer var alt acması falanda mevcut cantada ideal bi boyda bebek için yeterli ☺️
Sdtcnts ZZeynepP1903 ya ben de sitesinde gördüm emin olamadım. Fotoğrafını ekleyebilir misiniz içini filan
Buketylz944 Sdtcnts https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5238837/1751586 Bordo rengini 100tl ye aldım
Elifinannesii_ Ben Hepsiburada sitesinden 65 TL ye aldım . Her yerinde gözü var ben beğendim . Satıcı arena store 🙈