zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar sucuk iyi marka olduğu zaman ve iyi pişirince bisey olmaz demişlerdi. 12 haftalik hamileyim Yarım ekmekten biraz küçük yedim bisey olmaz inşallah dimi🙁 canım çok çekti ondan yedim valla 😔
Azramm33 zeynnn5441 bu kadar da abartmayın işlem görmüş yemez iseniz sıkıntı olmaz. Ben haftada 2 kez kasap sucuğu yerim
zeynnn5441 Azramm33 Bilmediğim için sordum ne abartılıyor acaba tam olarak lütfen tersleyeceksiniz cevap vermeyin sagolun.
Dilekcnkn Deletedmom93284 Çok şükür canım evdeyiz doktor böbreğinde genişleme var ama doğuştan olabilir dedi 1 aylık olduğunda nefrolojiye gidicez şu an sadece mamadan dolayı kakasını pek yapamıyor ama sarılığımız bitti 😊
yamacinannesii zeynnn5441 Neden sorun olsun ki? Sadece ışıl işlem görmüş olanlardan uzak durmalısınız. Ben haftada 2 bazen 3 kez yerim ve öyle az biraz da değil kimi yumurtada kimi ekmek arası iyi pişirmek şartıyla tabi ki. Güvendiğiniz bi kasaptan alırsanız faha iyi olur. Artık herşey denetleniyor bence bir problem olmaz.
Deletedmom93284 Dilekcnkn ay çok şükür ☺️🙏 problem çıkmaz inşallah nefrolojide sağlıcakla büyüsün minik🥰 doğuma gitmeden önce açtığınız konuları okuyordum yoğun bakımda yazmıştınız çok üzülmüştüm o zaman🥺 iyi olmasına sevindim❤️
Dilekcnkn Deletedmom93284 Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim düşünüp yazdığın için rabbim yardımcın olsun her daim😊🤲🏻
Deletedmom_33 zeynnn5441 Ben şarküteri de, abur cubur ve fastfood da yiyorum. Bebeğim gayet sağlıklı şuan. Her gün aşırı derece yemedikten sonra bir zararı olacağını sanmıyorum
EbrarLinaBebek zeynnn5441 ben torkunun kasap sucuğunu çok beğeniyorum ama mideme sucuk hep dokunuyor yiyemiyorum hamilelikten öncede yiyemezdim midemde reflü var hamilelikte iyice arttı ama postu görünce canım çekti eşime sucuk aldırayım 😁