Elamasal Selam arkadaslar 30+4 gunlukken bebegım 1648gram cıktı bana bıraz az geldı sızce normalmı kılosu
bsrakaradayi Elamasal biz 31+4 haftalıkken 2100 dük şuan 33 üz kaç olduk bilmiyorum ama iyi bence sizinkide , zaten son haftalar cok kilo alıyorlarmış♥️
Syda01 Elamasal bence gayet ideal 29+4 haftalikken bizim ki 1400 gr di haftasiyla uyumlu dedi doktorumuz
[silindi] Benim 30+0 da 1500 dü doktorum normal olduğunu söyledi bende burda yazılanları görünce az olduğunu düşünmeye başladım
Elamasal [silindi] kesinlikle bende oyle dusunuyorum maşallah herkesın bebişinin kılosu ıyı bizimkı az gelıyor
bsrakaradayi Elamasal amin inşallah 🙏🏽 Valla bana da kızımın kilosu az geliyor doktor tam haftasında çok iyi diyor ben 4 kilo falan dogurmak istiyorum Allah büyük 😂
[silindi] Elamasal gayette besleyici şeyler tüketiyorum ama kilosuda boyuda burada yazılanlara göre küçük anlamadım doktorda bişey demedi 🙄 gidince özellikle soracağım
Elamasal [silindi] kesınlıkle bende oyleyım ona yarayacak seyler yıyorum hep ama yapıyla alakalı sanırım
Zeynebinannesi25 Elamasal Bende bugun gittim 30+0 1.300 grm doktor bi hafta geride dedi hayirlisi diyelim