Mercimegim4 Kızlar 31+5 günlük hamileyim daha önce kanal yaptırdığım diş çok kötü parol da etki etmiyor. Dayanamıyorum artık. 3.trimester döneminde kanal tedavisi ya da çekim yaptıran var mı bişey olur mu yaptırsam korkuyorum 😪
Kizannesi92 Mercimegim4 Geçmiş olsun kanal tedavisi yapılan diş sinirleri ölmüş oluyordu benim bildiğim neden ağrır ki hatta ben siyah siyah noktalar olduğu için uyusturmadan dolgu. Bile yaptırmıştım kanal tedavisi olan disime yanlış hatırlamıyorsam tabi kanal tedavisinin ne olduğunu yinede bir doktora başvurun benim de sol üstten köprü düştü ama doğumu bekliyorum pek dikkat çekmiyor şu anda sol üst damagim tamamen boş 🙄
Mercimegim4 Kizannesi92 canım aslında bu dişi mi bekarken devlette yaptırmıştım tam mesai bitimi yaptı. Sonra işte röntgen de siniri tam alamadığını acelem var sonra yine ağrırsa gel dedi alelacele çıktı gitti zıkkım doktor. Arada bi ağrırdı ama hamilelikte çok kötü oldu
Kizannesi92 Mercimegim4 Yine de doktora danışın belki müdahale edebilirler benim de hafif hafif ağrım oluyor ama idare ediyoruz işte pek de dişim kalmamıştı ya çoğunu ameliyatla aldırıp yerine diş yaptırmıştım bir dolgum düştü hatta diş tamamen kaybolup ete gömüldü onu da ameliyatla alırlar ama benim senelerdir çektiğim şey diş hamileliğe baglamiyorum onu da az kaldı hepsi dökülecek bu gidişle