Oykum_06 Deletedmom5545 75 kiloyla hamile kaldım. 110 kiloyla doğum yaptım ama benim boyum 1.80idi rahat kaldırıyordu kiloyu doğumdan sonra 95 düştüm. fakat şu an emzirdiğim için çok iştahım açıldı. 93 kiloyum şu an 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Cemrenin_annesi80 Oykum_06 bende bilmiorumki hiç bişey yapmadım gitmesi için kendiliginden gitti hatta bende şaşırdım bu kadar çabuk gitmesine
Seda_nrr Oykum_06 dün senin bebişe üzüldüm kaka yapamamış kuzum diye bugünde benimki yapamıyor probiyotik zeytinyağ hepsini verdim 😢 yok hala ve aşırı huzursuz bu yüzden
Oykum_06 Seda_nrr ayy kuzum ya arada oluyor öyle sende yediklerine dikkat et. Benim doktorum bal,çikek,ananas gibi şeyleri yasakladı mesela gaz yapacak şeyler yeme istersen. Gazlı içecekler vb
Seda_nrr Oykum_06 Yediklerime dikkat ediyordum ama balı hiç duymamıştııımmm 🤦🏻♀️ Be her sabah kahvaltıda bal yiyorum 😥 yemeyeyim bari.Sabah poposunu elimle uyardım yaptı şükür ama çok zorlandı oda işe yarıyor canım aklında olsun
535arss Oykum_06 ben 1 63 boyla 24 kılo aldım gebelıkte hanı 82 kıloydm verdım sonuc olarak hepsı gıdıyor dusunme yin hıc
Mom54544 Oykum_06 29 gün oldu normal doğum yaptım Ödem gitti gitmeye de belli o şişlikler gitti çok şükür de kilo ne kadar gitti bilmiyorum tqrtımın pili bitmiş yedeği se cağnim eşim arabasının kumandasina takmış ben hastanedeyken 😂 ve bu postu yoğurtlu pilav yerken gormem 🤭🤭
Seda_nrr Oykum_06 biogaia bende kullanıyorum kuzum o probiyotik işte :) Demir ilacı çok gaz yapıyor üç gündür kullanmıyorum farklı bi tane sipariş verdim o gaz yapmıyor dediler inşaAllah iyi gelir birde gaz için şurup kullanıyorum.Gaz damlaları ayrı oluyor ama hiç biri işe yaramadı