deletedmom87894 Kızlar 13 haftalığım sıcak su iyi gelmezmi bebeğe bugün ilk defa daha sıcakla duş aldım kasıklarım ağrıdı duştayken
Merve_0109 deletedmom87894 fazla sıcak yapma suyu iyi gelmiyormuş ben ılık dan biraz daha sıcak suyla duş alıyorum baya iyi geliyor
Belacivciv deletedmom87894 Sizin vücut ısınızı arttırdığı için sıcak duş,küvet,hamam vs hamilelere önerilmez, tehlikeli olabilir doktorunuza danışın önce
Deletedmom_5 deletedmom87894 sıcak suda çok durma rahmi yumusatır bu yüzden doğumu yaklasanlar bol bol sıcak suda banyo yapar dikkat et canim
Gzmduru deletedmom87894 socak suyla duş alma canım ılık duş al doktorumun demesiyle anne karnında bebek sıcak suyu sevmezmiş bide belki bence düşüğüde sebep olabilir 🤔
Mlk_dlk Bana da birisi özellikle ilk üç ayda çok sıcak duş alma su ılık olsun demişti düşük riskim vardı o zamanlar, bebek anne karnında da olsa ateşi yükselebiliyormuş sanırım öyle açıklamışlardı
nurunhayali Sıcak su rahim kaslarını gevşetiyormuş o yüzden önermiyorlar canım düşük riskini artırdığı için