Annewith Devlet hastanesinde Rahim filmi sonuçlarınız ne zaman çıktı acaba doktor olmadığı için soramadim ceken kişi doktora gidicek sonuçlar dedi. Ama ne zaman çıkacağını söylemediler. Haftaya kadar beklesem mi yoksa yarın falan mı gitsem emin olamadım.
2609nrgl Annewith canim aninda söylüyorlar ben özelde cekildim 2 saat odada yattıktan sonra odasina gittim herseyi söyledi
Happy_001 Annewith ozel de hemen oluyo ama dewlet te nasıl bilmiyorum ama bence oda hemen cıkar hemşireye sor yardımcı olur
meltemonen Annewith ben rahim filmi için devlete gitmiştim.. 1 hafta sonra gel demişlerdi sonuç için.. Özel hemen söylüyor tıkalı yada açık diye
Fatma_4224 Annewith devlet de 1 hafta sonra cıkıyor yani benim öyleydi 1 hafta sonra gelin burdan kod alın ıyle doktorunuza götüeün demişlerdi
2609nrgl 2609nrgl ha devletmis sizin onu bilmiyorum ama anlik bi sonuc zaten ne görüyorsa onu söylucek
Annewith 2609nrgl benim devlette oldu. Ama doktor olmadığı icinde soramadim. Bazıları 1 haftada çıkar diyor o. Yüzden emin olamadım