Babyiveannesi Gece sancım sırtım çok ağrıyordu hastaneye gittim nts çatı kan idrar aldılar ve hic acilmam yok dediler açılmamin olması için ne yapmalıyım acaba benim gibi hiç açılmasi olmayan ve son haftada acilmaniz oldu mu
prensesimveannesi Babyiveannesi bende 39+5 im geçen hafta çatı muayesinde 1 cm var dedindi açıklığına o günden beri ahududu yaprağı içiyorum hurma yiyorum squat yapıyorum
Dyguuuuuu Babyiveannesi yani o kadar Meryem otu iç hurma ye pilates yap dediler ama olmayınca olmuyor. Bende 41 e kadar bekledim hiç bişi olmadı .
Eda-5807 Babyiveannesi ben 40 haftalıkken 2 cm açıklığım vardı Doğuma aldılar benı normal olduğu ıcın açılmam olması ıcın ilaç verdıler alttan 5 cm açılmam oldu ılacla sonra kendı ilerledı zaten bende yürüyüş hurma ne varsa yaptım ama ılerlemedı açılmam suni sancıyla yaptım doğumumu
Alvingll Babyiveannesi benimde 2 cm açılmam var 39+6 oldum doktor 2 gundur eve gönderiyor nişanım geldi 9 da hastane gidcem açılma olmazsa suni sanci vericekler aşırı korkuyorum suni sanciyla nasıl yapicam diye ki kemiklerimde rahmimde normal doguma aşırı müsaitmis ona ragmeb açılma yok
Babyiveannesi prensesimveannesi bende dünden beri hurma yiyorum ama benim hiç acilmam yok boyle giderse sezeryan yapar hehalde doktor